Klub extraordinarnih glumica

Mnogo je lakše bilo napraviti članak o 15 najuspešnijih glumaca, nego napraviti klub od 15 extraordinarnih glumica. Evo mog izbora:

Meryl Streep

Diana Lane

Michelle Pfeiffer

Sandra Bullock

Keira Knightley

Angelina Jolie

Halle Berry

Jennifer Lopez

Catherine Zeta-Jones

Salma Hayek

Gwyneth Paltrow

Scarlett Johansson

Neve Campbell

Julia Roberts

Monica Belluci

U ovom klubu extraordinarnih glumica svakako se ne nalaze samo dobro glumice. Oprostićete mi na subjektivnosti, zbog čega su se na ovoj listi našle i ne tako dobre glumice, ali su fenomenalne „ribe“, što je, recimo slučaj sa Monicom Belluci. Mislim da će me muški čitaoci ovih redova u potpunosti razumeti. Bilo kako bilo, ovo su glumice koje će vas svakako privući da pogledate neki film iako sineopsis istog uopšte ne obećava.

Hteo bih da napomenem da sve ove glumice imaju i lepših fotografija na Internetu, ali ja sam ovde morao birati one koje se zbog tehničkih karakteristika mogu uklopiti u članak.

Redosled postavljenih fotografija u ovom članku je krajnje slučajan i ne predstavlja nikakvo rangiranje glumica.

Na kraju, želim reći da se na ovoj listi našao samo jedan mali broj glumica koje zaslužuju da budu u klubu extraordinarnih glumica. Mnogo je još glumica koje zaslužuju mesto ovde, kao što je, npr. velika Jodie Foster! Vaši komentari, dragi čitaoci ovih redova, doprineće izmeni ove liste. Zato, slobodno ostavite svoj komentar!

Print Friendly, PDF & Email

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.