Poslovna ponuda

Sa preko 20 godina radnog iskustva, radeći u informacionim sistemima raznih kompanija (malih, velikih, privatnih, državnih, bankama, agencijama za nekretnine, državnim insititucijama, zdravstvu, privredi, trgovini…) uspeo sam steći zavidan renome među svojim klijentima.

Počevši kao sistem-opreator u malim informacionim sistemima, preko sistem-administracije u srednjim sistemima, specijaliste za računarske mreže u velikim sistemima, do menadžera informacionih sistema, stigao sam, kao kruna svog dugogodišnjeg rada, do ICT konsultanta, koji planira, gradi, održava i razvija informacione sisteme.

Priznat u svojoj struci sa epitetom izuzetnog profesionalca i sjajnog „team leader“-a, uvek vođen sloganom: „Profesionalizam iznad svega!“, prepoznat sam od svojih klijenata kao lojalan i uvek fer partner, koji izuzetno precizno i tačno obavlja svoj posao.

Kao pionir-učesnik u mnogim talasima razvoja informacionih tehnologija, večiti popularizator informacionih tehnologija na ovim prostorima, i danas se uporno trudim da IT približim korisnicima.

Iako je svaki klijent drugačiji i poseban za mene, uspeo sam da svoje znanje i iskustvo na polju informacionih tehnologija kanališem u formi poslovne ponude na dva polja, i to:

 • Internet marketing
 • Održavanje informacionih sistema

INTERNET MARKTENG je segment kojim se uspešno bavim i nudim svojim klijentima sledeće usluge:

 • Dizajniranje i izrada digitalnih logotipova, reklama, banera i kompletnih rešenja.
 • Registrovanje nacinalnih i internacionih Internet domena.
 • Hosting Internet prezenacija (sajtova).
 • Projektovanje, dizajniranje, izgradnja, održavanje i razvoj:
  • privatnih, poslovnih i kompanijskih Internet prezentacija (sajtova);
  • tematskih Internet prezentacija (sajtova);
  • B2B i B2C Internet prezentacija (sajtova);
  • E-Commerce, E-Trade, E-Pay rešenja (web-shopova);
  • CMS-ova, Help-Desk / Ticketing sistema, Foruma;
  • portala raznih vrsta i namena.
 • SEO optimizacija web-sajtova.
 • Internet marketing putem svih društvenih mreža (Facebook, Twitter, Google+, Instagram…).
 • Internet marketing putem YouTUBE servisa.
 • Projektovanje, dizajniranje i realizacija Internet marketinških kampanja.
 • Aktiviranje jednostavnih (e-mail box) i kompleksnih e-mail sistema (e-mail liste, auto-bot sistemi, itd.)

ODRŽAVANJE INFORMACIONIH SISTEMA je najtražena usluga iz celog paketa usluga (idejno rešenje, projektovanje, dizajniranje, izgradnja, održavanje i razvoj informacionih sistema) koji nudim svojim klijentima. Ono može biti:

 • Konstantno (mesečno) održavanje informacionih sistema ili
 • Paušalno (po pozivu) održavanje informacionih sistema.

Pod konstantnim održavanjem informacionih sistema, podrazumeva se:

 1. osnovno, tj. preventivno, plansko održavanje računarske opreme, koje podrazumeva mere potrebne da se računarska oprema klijenta održava u dobrom, operativnom stanju, po ustaljenom planu i po uputstvima proizvođača za predmetnu opremu i
 2. interventno održavanje računarske opreme koje sadrži aktivne mere u procesu kojim se nefunkcionalnost opreme, tj. kvar otklanja i računarska oprema dovodi u funkcionalno stanje.

Cena ovakvog održavanja računarske opreme formira se na osnovu veličine informacionog sistema klijenta, tehničke opremljenosti, fizičke lokacije, vremena odziva na hitne intervencije i slično.

Pod paušalnim održavanje informacionog sistema podrazumeva se da se ne vrši se konstantan nadzor predmetne računarske opreme, preventivno održavanje i čišćenje računarske opreme, niti redovno održavanje opreme klijenta, već se pri nastalom problemu na računarskoj opremi, a na poziva klijenta, odazivam na isti u roku od 24 časa, te vršim detekciju, analizu i otklanjanje predmetnog kvara opreme što je pre moguće.

Kliknite na ovaj tekst kako bi ste videli cene nekih usluga iz paušalnog održavanja računarske opreme!

U zavisnosti od vrste poslovne saradnje i veličine informacionih sistema klijenata, svoje IT usluge pružam lično, sam ili u saradnji sa svojim partnerima, renomiranim IT kućama i priznatim IT profesionalcima. Moji dugogodišnji partneri/saradnicu su firme NetFISH iz Beograda (usluge) i PanComputers iz Novog Sada (hardware & solutions), EUnet/YUnet iz Beograda (Internet).

Ovo je samo deo poslovne ponude koju sam uspeo da sublimiram i prezentujem u par rečenica. Puno je IT usluga koje pružam svojim klijentima, a koje nije moguće tako jednostavno ukalupiti i definisati cenu, zato što ista zavisi od klijenta do klijenta (u smislu predmetnog informacionog sistema), kao što je, na primer, ICT konsalting koji veoma uspešno radim. Zbog toga vam preporučujem da me kontaktirate i ugovorite sastanak kako bi smo se bolje upoznali i prepoznali uspešnu poslovnu saradnju.

U nadi da ćemo uspostaviti uspešnu saradnju, zahvaljujem se na vašem interesovanju.

Radoje Đurović (Potpis)

 

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.