IN VINO Music

Neobično mi je drago da na svom blogu mogu ugostiti i jedan mladi muzički bend. Istina, radi se o bendu moga brata, što mi je još i draže.

O kome je, u stvari, reč? Citiraću Facebook stranicu ovog benda:

Mi smo samo dva muzičara sa jednim ciljem. Taj cilj je da dokažemo da i dalje postoje ljudi koji vole da sviraju i slušaju lepu muziku. Muziku u pravom smislu te reči.

IN VINO Music je duo koji je nastao krajem 2012.godine. Osnovao ga je [shortlink url=“http://tinyurl.com/a45ane9″ title=“Dragan Đurović“], muzičar, gitarista sa dugogodišnjim iskustvom. Mada mu je, u stvari, najveća titula što je moj brat! 😀 Šalu na stranu, moj brat ili ne, kada je muzika u pitanju, vrlo sam objektivan, a Dragan jeste zaista vrstan muzičar. Sa Anom Božilović, vanserijskim vokalom, sastavljen je mali akustični bend, koji svojim zvukom, sjajnim izvođenjem, ljubavlju prema muzici i pažljivo odabranim repertoarom zaista pleni.

Iako mali, tek osnovan bend (gitara & vokal), uspešno nastupa u poznatim beogradskim barovima i „caffe“-ima: In-Vino, Nicosia

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Bilo, kako bilo, zapamtite ovo ime i ovaj bend – IN VINO Music. Ja im zaista predviđam uspešnu karijeru, a vas drage čitaoce ovih redova pozivam da se i sami uverite u ovo o čemu ja pišem – poslušajte ih uživo! Uživajte…

Stara latinska poslovica kaže: „In vino veritas!„. Ja ću je malo izmeniti: „In vino music!

Facebook stranica: [shortlink url=“https://www.facebook.com/pages/In-Vino-music/299589410144590″ title=“IN VINO Music“].

Kontakt e-mail: invino.music@gmail.com

 

Print Friendly, PDF & Email

VREMENSKI DODATAK: U međuvremenu, kako to inače biva, bend se rasformirao. Nekako, nije im išlo. Šteta!

Ostavite Facebook komentar

FB komentar(a)

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.