IN VINO Music

Neobično mi je drago da na svom blogu mogu ugostiti i jedan mladi muzički bend. Istina, radi se o bendu moga brata, što mi je još i draže.

O kome je, u stvari, reč? Citiraću Facebook stranicu ovog benda:

Mi smo samo dva muzičara sa jednim ciljem. Taj cilj je da dokažemo da i dalje postoje ljudi koji vole da sviraju i slušaju lepu muziku. Muziku u pravom smislu te reči.

IN VINO Music je duo koji je nastao krajem 2012.godine. Osnovao ga je [shortlink url=“http://tinyurl.com/a45ane9″ title=“Dragan Đurović“], muzičar, gitarista sa dugogodišnjim iskustvom. Mada mu je, u stvari, najveća titula što je moj brat! 😀 Šalu na stranu, moj brat ili ne, kada je muzika u pitanju, vrlo sam objektivan, a Dragan jeste zaista vrstan muzičar. Sa Anom Božilović, vanserijskim vokalom, sastavljen je mali akustični bend, koji svojim zvukom, sjajnim izvođenjem, ljubavlju prema muzici i pažljivo odabranim repertoarom zaista pleni.

Iako mali, tek osnovan bend (gitara & vokal), uspešno nastupa u poznatim beogradskim barovima i „caffe“-ima: In-Vino, Nicosia

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Bilo, kako bilo, zapamtite ovo ime i ovaj bend – IN VINO Music. Ja im zaista predviđam uspešnu karijeru, a vas drage čitaoce ovih redova pozivam da se i sami uverite u ovo o čemu ja pišem – poslušajte ih uživo! Uživajte…

Stara latinska poslovica kaže: „In vino veritas!„. Ja ću je malo izmeniti: „In vino music!

Facebook stranica: [shortlink url=“https://www.facebook.com/pages/In-Vino-music/299589410144590″ title=“IN VINO Music“].

Kontakt e-mail: invino.music@gmail.com

 

Print Friendly, PDF & Email

VREMENSKI DODATAK: U međuvremenu, kako to inače biva, bend se rasformirao. Nekako, nije im išlo. Šteta!

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.