Kraj IMPRESSUM-a

POSLEDNJA VEST: Nakon dužeg dogovaranja i pokušavanja da ImpreSSum-u produžimo život, autor "Druge strane računara", Predrag Peđa Jovanović i moja malenkost dogovorili smo se da i u ovoj, drugoj po redu, sezoni emitovanja ove emisije nastavimo saradnju, do duše, u malo promenjenom obliku. ImpreSSum je, dakle, evoluirao u "ImpreSSum NEWS", koji će obrađivati aktuelne teme iz sveta informacinih tehnologija na sebi svojstven način. Zbog previše obaveza njenog autora, tj. mene, rubrika iz statusa stalne prelazi u formu povremene. Napore koje ulažu autori emisije "Druga strana računara" i ja lično kao autor "ImpreSSum NEWS"-a su odgovor na vernost publike koja prati ovu, sada već kultnu, radio emisiju, jer mi postojimo zbog vas i za vas. Zajedno se radujemo nastavku našeg druženja. Do skorog slušanja / čitanja.

L-Impressum15

Dragi moji prijatelji, čitaoci, slušaoci i pratioci,

nakon tačno 45 izdanja i gotovo godinu dana druženja svake subote ujutru zahvaljujući talasima Radio Beograda 1 i emisije „Druga strana računara“ u noćnom programu, došlo je vreme da završimo ImpreSSum. Počeo sam družiti se sa vama 19.Oktobra 2013.godine, a 30.Avgusta 2014.godine, u 48.-oj po redu emisiji Druga strana računara, sa temom koja nosi naziv „Loyalty programi“ završava se sezona i emituje poslednji ImpreSSum.

Za ovih godinu dana trudio sam se da popularizujem informacione tehnologije, što, uostalom i radim čitavog svog života, koristeći svoje 20-godišnje iskustvo u ovoj oblasti. Trudio sam se da na neki razmljiviji, „pitkiji“ način pričam o novim tehnologijama, tj. o svetu koji nas okružuje, a u kome se sve manje snalazimo u moru raznih tehničko-tehnoloških dostignuća.

O tome kako je ImpreSSum nastao i kakvi su mu planovi već sam pisao i to u 15.-tom po redu pod nazivom „Impressum o Impressumu“, emitovanom 25.Januara 2014.godine. Detaljnije…

A o tome dokle je ImpreSSum stigao i koje su mu dalji planovi pisao sam u teksu od 8.Avgusta 2014.godine pod nazivom „Gospodin ImpreSSum“. Detaljnije…

Bilo kako bilo, bila mi je čast i zadovoljstvo osmisliti, učestvovati i realizovati ovaj projekat, a sve to zahvaljujući prvenstveno vama, dragi slušaoci, čitaoci i pratioci, zatim emisiji „Druga strana računara“, te Radio Televiziji Srbije/Radio Beogradu 1, redakciji Zabavnog programa. Hvala vam!

ImpreSSum u ovakvoj formi u kakvoj je do sada postojao više neće postojati. Možda, u nekoj drugoj…

rnr-dsr-rb1-page-001

Print Friendly, PDF & Email

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.