Promocija knjige „Gospodin Impressum“

Oficijalna promocija knjige

Promocija

Promocija knjige, 23.4. u 19h, Hotel Prestige

Knjiga „Gospodin ImpreSSum“ moj je prvenac. Barem kada se radi o štampanom izdanju knjige. U svojoj ne tako kratkoj karijeri, prisećam se da sam svoje prve literalne pokušaje imao još u srednjoj školi kada sam kao verovatno najmlađi dopisnik Večernjih Novosti pisao o učeničkim protestima. Tih nekih godina pišem stručne članke o informacionim tehnologijama u lokalnim dnevnim novinama. Po raznim osnovama narednih godina gostujem na lokalnoj radio stanici u kultnoj radio emisiji, kao i na lokalnoj televiziji u kolažnoj, zabavnoj emisiji. Pojavom blogova, svoje literalno izražavanje prebacujem u ovu formu. Rezultat toga je upravo ovaj i ostali tekstovi koje možete pročitate na ovom mestu – na mom ličnom blogu.

Gospodin ImpreSSum

Autor „Gospodin ImpreSSum“-a, R.Đurović

Startovanjem emisije „Druga strana računara“ u okviru noćnog programa Radio Beograda 1 nastavljam da koketiram sa medijima. U periodu 2013.-2014.godine, svake subote u okviru stalne rubrike „Impre§um“ pričam i pišem o informacionim tehnologijama. Bavim se onim čime se bavim od početka svoje karijere, a to je popularizacija informacionih tehnologija. Rezultat tome je knjiga „Gospodin ImpreSSum“. Bolje reći knjižica – IT Almanah 2013/2014. prestavlja jednogodišnji zapis dešavanja na IT sceni u Srbiji, ali i globalno. Uobličena u tridesetak tekstova koji počinju sa ključnim rečima koje se vezuju za svaki tekst ponaosob koji čitate, a završava se sa informacijom o datumu emitovanja istog u emisiji „Druga strana računara“ na Radio Beogradu , knjiga „Gospodin Impressum“ nosi epitet edukativno-istorijskog štiva.

O tome kakva je knjiga „Gospodin ImpreSSum“ već sam pisao ovde na mom blogu. Još više informacija o knjizi može se pronaći na oficijalnoj Internet prezentaciji isti, na adresi: www.gospodinimpressum.rs. A o detaljima same promocije, pročitajte OVDE!

Dakle, neka o knjizi sude stručnjaci, na oficijalnoj promociji knjige koja se održava u četvrtak, 23.Aprila 2015.godine sa početkom u 19.00 časova u Hotelu Prestige Beograd. Dobrodošli!

Print Friendly, PDF & Email

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.